Vacature Diensthoofd Secretariaat

Afdeling Lubbeek (Provinciaal secretariaat) (regio: Lubbeek)

Functie

Verantwoordelijkheid

Als Diensthoofd van ons secretariaat sta je in voor de goede werking van de dienst en stuur je een 30tal collega’s van het medisch secretariaat aan (tewerkgesteld in 14 verschillende kantoren verspreid over Vlaams-Brabant). Je houdt de vinger aan de pols omtrent het takenpakket, mogelijke innovaties, efficiënt werken en een goede werkverdeling. Je voorziet met veel passie en energie begeleiding en opleiding van nieuwe medewerkers, maar volgt ook zeer betrokken het huidig team op. Men kan steeds bij jou terecht met vragen en hiernaast vind je het logisch om ook zelf een stukje van je werktijd operationeel als medisch secretariaatsmedewerker aan de slag te gaan.

Je rapporteert aan de Directeur Zorg.

je staat o.m. in voor:

  • Een correcte en haalbare werkplanning die continuïteit garandeert van de dagelijkse secretariaats-taken per afdeling/kantoor;

  • Het voorzien in de begeleidings- en opleidingsnoden van je medewerkers. Je brengt regelmatig afdelingsbezoeken (over heel Vlaams-Brabant) om de medewerkers op te kunnen volgen en hen bij te staan;

  • De optimalisatie van de administratieve processen. Je bent nauw betrokken bij het reilen en zeilen van de organisatie en je speelt proactief in op eventuele veranderingen;

  • Als medisch secretariaatsmedewerker sta je in voor het onthaal en telefonie, administratie zoals facturatie, tarificatie en de patiëntendossiers. Ook ben je contactpersoon voor vragen en opmerkingen van collega’s, patiënten, mutualiteiten, huisartsen, etc.

Solliciteer hier
  • Functie Diensthoofd
Klik op de kaart om alle afdelingen van Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant te bekijken.

Wij bieden

  • Gevarieerde job in een dynamische en aangename werkomgeving;

  • Mogelijkheid om in te stappen in een nieuwe functie, en met veel vertrouwen en vrijheid vanuit de organisatie, deze uit te werken en richting te geven;

  • Contract van onbepaalde duur aan minimum 80%;

  • Loonpakket volgens barema’s, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals een bedrijfswagen (optie privé-gebruik), gsm, groeps- & hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, en eindejaar- en attractiviteitspremie.

Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst, of leeftijd.

Interesse? Solliciteer online!

Solliciteer online via de knop "solliciteer hier".

Nog vragen?

Liselore Dubois
Liselore Dubois
Rekruteringsverantwoordelijke
Bel 016/31 79 28 of stel een vraag

Bekijk ook

Onze troeven

Toffe collega's, een job in je eigen regio en een goed loonpakket met extralegale voordelen: werken bij het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant heeft verschillende voordelen.

Loonpakket en extralegale voordelen

Onze medewerkers genieten een mooi loon. Als kers op de taart krijgen ze een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen.

Collega's aan het woord

Wie kan het best een job bij het Wit-Gele Kruis beschrijven? Natuurlijk, jouw toekomstige collega's zelf! Daarom geven we een aantal werknemers zelf het woord.