Vacature Verpleegkundige met affiniteit voor kinderen & gehandicaptenzorg - regio Liedekerke

Afdeling Liedekerke (regio: Affligem, Bever, Galmaarden, Gooik, Herne, Lennik, Liedekerke, Pepingen, Roosdaal, Ternat)

Functie

Doel

 

 

Verantwoordelijkheid

 

De werkdag van een verpleegkundige bij het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving, alsook jong(volwassen) patiënten met een licht mentale handicap en/of gedrags- of emotionele stoornis. Je geeft deze patiënten de nodige wondzorgen en inspuitingen. Je helpt hen bij het wassen en de specifieke technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn vertrouwde verpleegkundige dagdagelijks langskomt, er kwaliteitsvolle verzorging wordt verleend en er een babbeltje gemaakt kan worden. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg.

 

Regelmatig wordt met het hele team overleg gepleegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’.

 

Solliciteer hier
  • Functie Verpleegkundige
Klik op de kaart om alle afdelingen van Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant te bekijken.

Wij bieden

  • Flexibele contractkeuze: keuze van je eigen regime bij aanwerving op basis van mogelijkheden binnen de afdeling;
  • Je komt terecht in een dynamische, stabiele organisatie en werkt met gemotiveerde collega’s.
  • Vele interne opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden: introductietraject gedurende de eerste 12 maanden, ondersteuning bij brugopleiding, kaderopleiding, referentieopleiding, etc;
  • Doorgroeimogelijkheden; referentieverpleegkundige in één van de verschillende domeinen, diabeteseducator, stagementor, meter/peter, adjunct, etc.
  • Loonpakket volgens barema’s, aangevuld met tal van extralegale voordelen zoals een dienstwagen, gsm, groeps- & hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques en een uitgebreid verlofpakket: 45 dagen bij een voltijdse tewerkstelling (wettelijk verlof aangevuld met  feestdagen & recuperatiedagen).

Interesse? Solliciteer online!

Solliciteer online via de knop "solliciteer hier".

Nog vragen?

Liselore Dubois
Liselore Dubois
Rekruteringsverantwoordelijke
Bel 016/31 79 28 of stel een vraag

Bekijk ook

Onze troeven

Toffe collega's, een job in je eigen regio en een goed loonpakket met extralegale voordelen: werken bij het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant heeft verschillende voordelen.

Loonpakket en extralegale voordelen

Onze medewerkers genieten een mooi loon. Als kers op de taart krijgen ze een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen.

Collega's aan het woord

Wie kan het best een job bij het Wit-Gele Kruis beschrijven? Natuurlijk, jouw toekomstige collega's zelf! Daarom geven we een aantal werknemers zelf het woord.