Vacature Intake Verpleegkundige

Afdeling Halle (regio: Beersel, Drogenbos, Halle, Linkebeek, Sint-Genesius-Rode, Sint-Pieters-Leeuw)

Functie

Verantwoordelijkheid

Als intake verpleegkundige ligt je focus op de eerste fase van het verpleegproces. Je staat in voor een bepaalde regio binnen, en onder toezicht van een afdeling voor het afnemen van de intakes. Tijdens de intake verzamel je bij de patiënt de nodige gegevens omtrent lichamelijke, psychosociale en medische gegevens. Je toetst naar de zorgbehoeftigheid van de patiënt en informeert de patiënt en eventueel de familie over onze dienstverlening. Je hebt oog voor de mantelzorger, en je stemt zorgvraag en zorgaanbod op elkaar af. Je maakt afspraken naar de toekomst toe. De zorg implementeer je op de juiste zorgronde en hierbij sta je garant voor een professionele overdracht. Dit naar de titularis toe, alsook de eerstvolgende uitvoerende verpleegkundige van de lijst. Bij een zwaardere zorgsituatie ben je in staat deze zorg zelf uit te voeren om zo de noden, mogelijke hulpmiddelen en/of ondersteuning van externe partners in kaart te brengen.   

Je staat in voor een kwaliteitsvol intakegesprek dat aan de basis ligt en de toon zet voor het verdere verloop van de zorgverlenging. Je professionele aanpak draagt bij tot de opbouw van een vertrouwensband.

Deze intakes wissel je af met ook reguliere patiëntenbezoeken en –rondes als thuisverpleegkundige.

Solliciteer hier
  • Functie Verpleegkundige
Klik op de kaart om alle afdelingen van Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant te bekijken.

Wij bieden

  • Wij zoeken 2 deeltijdse (20u) intake verpleegkundigen;
  • Je komt terecht in een dynamische, stabiele organisatie en werkt met gemotiveerde collega’s;
  • Een uitgebreid introductietraject, opleidings- en ontplooiingsmogelijkheden worden aangeboden, alsook ondersteuning bij brug-, kader-, en/of referentieopleidingen;
  • Doorgroeimogelijkheden om jezelf verder te ontplooien; i.e. referentieverpleegkundige in één van de verschillende domeinen, diabeteseducator, stagementor, meter/peter, adjunct, etc.;

 

Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht geslacht, afkomst, of leeftijd.

Interesse? Solliciteer online!

Solliciteer online via de knop "solliciteer hier".

Nog vragen?

Liselore Dubois
Liselore Dubois
Rekruteringsverantwoordelijke
Bel 016/31 79 28 of stel een vraag

Bekijk ook

Onze troeven

Toffe collega's, een job in je eigen regio en een goed loonpakket met extralegale voordelen: werken bij het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant heeft verschillende voordelen.

Loonpakket en extralegale voordelen

Onze medewerkers genieten een mooi loon. Als kers op de taart krijgen ze een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen.

Collega's aan het woord

Wie kan het best een job bij het Wit-Gele Kruis beschrijven? Natuurlijk, jouw toekomstige collega's zelf! Daarom geven we een aantal werknemers zelf het woord.