Vacature Student Zorg- of Verpleegkundige in jouw regio

Afdeling Lubbeek (Provinciaal secretariaat) (regio: Lubbeek)

Functie

Doel

Het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant is op zoek naar studenten met een zorg- of verpleegkundig visum die graag een centje willen bijverdienen. Je wordt opgenomen in onze wervingspoel en werkt op oproepbasis. Je geeft zelf aan wanneer je graag wilt werken.

 

 

Verantwoordelijkheid

De werkdag van een thuisverpleegkundige of - zorgkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige zorg (helpen bij de inname van medicatie, hygiënische verzorging) en als verpleegkundige voer je zelfstandig verpleegkundige taken uit. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat er kwaliteitsvolle verzorging wordt verleend en er een babbeltje gemaakt kan worden. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en zelf word je ondersteund door het team en de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier via tablet die meegenomen wordt op ronde). 

Solliciteer hier
  • Functie Student
Klik op de kaart om alle afdelingen van Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant te bekijken.

Wij bieden

  • Je werkt op oproepbasis in een regio kortbij je woonplaats;
  • Je komt terecht in een dynamische, stabiele organisatie en wordt ondersteund door gemotiveerde collega’s;
  • Loon volgens barema, aangevuld met toeslagen (premies) en maaltijdcheques.

Interesse? Solliciteer online!

Solliciteer online via de knop "solliciteer hier".

Nog vragen?

Liselore Dubois
Liselore Dubois
Rekruteringsverantwoordelijke
Bel 016/31 79 28 of stel een vraag

Bekijk ook

Onze troeven

Toffe collega's, een job in je eigen regio en een goed loonpakket met extralegale voordelen: werken bij het Wit-Gele Kruis Vlaams-Brabant heeft verschillende voordelen.

Loonpakket en extralegale voordelen

Onze medewerkers genieten een mooi loon. Als kers op de taart krijgen ze een aantrekkelijk pakket extralegale voordelen.

Collega's aan het woord

Wie kan het best een job bij het Wit-Gele Kruis beschrijven? Natuurlijk, jouw toekomstige collega's zelf! Daarom geven we een aantal werknemers zelf het woord.